Kupa Autochthonous, regjistrimet kanë filluar!

Kupa “Autochthonous 2022”

🇦🇱Kupa “Autochthonous 2022”🇦🇱

Edicioni i pestë 5️⃣

👐Unë jam Autokton👐

Shkodra Sport Event në bashkëpunim me Shoqaten Rajonale të Futbollit Shkodër organizon kupën “Autochthonous” , më datë 28-29 nëntor 2022, në nder të pavarësisë së Shqipërisë 🏆

Mirëpresim në Shkodër ekipe nga Shqipëria, Kosova, Mal i Zi, Maqedonia e Veriut dhe Lugina e Preshevës ! 🔴⚫️