Kupa Autochthonous, regjistrimet kanë filluar!

Menaxherë të mirënjohur italian në turneun ”Autochthonous 2022”

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë që në edicionin e 5 të turneut tradicional ”Autochthous” 2022, do të kemi prezent dy figura shumë të shquara të futbollit italian , siç janë menaxheri i mirënjohur italian z. Andrea d’Amico dhe z.Marcello Daviddi, i cili është scout i ekipit të famshëm italian Empoli. Bashkëpunimi shumë dashamirës dhe profesional me z. d’Amico dhe z.Daviddi është në nderin tonë. Ky bashkëpunim i jep vlera këtij turneu, duke i dhënë mundësinë fëmijëve të përzgjedhur nga menaxheri d’ Amico dhe scouti z.Daviddi për të vazhduar karrierën e tyre në nivele të larta europiane. Në këtë edicion marrin pjesë ekipe nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia , Mali i Zi dhe Lugina e Preshevës. Fëmijët pjesëmarrës në këtë turne do të kenë një shans të artë të tregojnë aftësitë e tyre në sytë e menaxherëve italian. Ne i falenderojmë për bashkëpunimin e tyre!