Kupa Autochthonous, regjistrimet kanë filluar!

Kategori Personazhe

Arijan Aliti me rekord historik

Të gjithë në Shkodër e kujtojnë djaloshin kaçurrels nga Shkupi. Gjithmonë i qeshur me të gjithë, shumë miqësor, dhe një portier me të dhëna shumë të mira. Ai ka arritur një rekord që rrallëherë shikohet në futboll duke shënuar 5…