Kupa Autochthonous, regjistrimet kanë filluar!

shkodra summer cup 2024

Regjistrimet kanë filluar

Shkodra Sport Event në bashkëpunim me Shoqatën Rajonale të Futbollit Shkodër organizon edicionin e shtatë të turneut “Shkodra Summer Cup 2024”. Mirëpresim në Shkodër ekipe nga Shqipëria, Kosova, Mal i Zi, Maqedonia dhe Lugina e Preshevës.

Rreth nesh

Shërbime

Pjesëmarrësit

Vendndodhja

Regjistrimi

Rregullore

qershor 2024 – shkodra summer cup, edicioni i shtate

Lajmet e Fundit

Zhvillimet më të fundit nga Shkodra Sport Event

Një nisëm me karakter sportiv

Shkodra Sport Event është një nismë me karakter sportiv , e krijuar në muajin Qershor, të vitit 2018, nga z. Jetmir Podgorica. Ne organizojmë evente të ndryshme sportive në futboll, basketboll, volejboll, atletikë, shah, bilardo, tenis, ping-pong etj. Eventet tona organizohen ne Shkodër, në një qytet 2500 vjeçar, i cili është në kufi me Malin e Zi. Stafi drejtues është i mirëtrajnuar, ku secili prej tyre është i certifikuar në fushen përkatëse ku bën pjesë.

Video

Kupa “Rauf Çanga” 24 Nëntor 2019, biografi sportive

Shkodra Summer Cup 2021, Intervistë me Gerjona Rraboshta

Shkodra Summer Cup 2021, Intervistë me Redon Ndrecaj

Shkodra Summer Cup 2021, Intervistë me Ajsi Jaupaj

Sponsorët dhe Partnerët

Një gamë e gjerë sponsorësh dhe partnerësh vinë në mbështetje të Shkodra Sport Event në çdo eveniment të organizuar.