Kupa Autochthonous, regjistrimet kanë filluar!

K.F.Murlani zhvillon vëllazërore me Pro Prishtina

K.F.Murlani ka zhvilluar ndeshje vëllazërore me ekipin Pro Prishtina nga Kosova. Kjo vëllazërore u zhvillua në kuadër të zgjerimit të bashkëpunimeve mes dy ekipeve. U zhvilluan ndeshje në kategorinë U-9 dhe në kategorinë U-17, ku fitues të këtyre ndeshjeve u shpallën ekipet nga Kosova. Në këto ndeshje u dallua loja e mirë e të dy ekipeve dhe fair-play. Në kategorinë U-9 ekipi i Murlanit u drejtua nga trajneri Fatmir Dini, ndërsa Pro Prishtina nga trajneri Shkumbin Sopjani. Në kategorinë U-17 ekipi i Murlanit u drejtua nga Lirjet Lujkaj, ndërsa Pro Prishtina nga trajneri Driton Krasniqi.Pas përfundimit të ndeshjeve miqësore ekipet u akomoduan në Resort Gardenland, ku u argëtuan shumë dhe mbetën jashtëzakonisht të kënaqun nga kushtet e ofruara. U diskutua gjatë për mundësinë e bashkëpunimit mes K.F.Murlani dhe Pro Prishtina, ku u dalluan idetë bashkëkohore rreth metodave të bashkëpunimit. Në ditët në vijim Pro Prishtina do të zhvillojë ndeshje miqësore në Kroaci me ekipe prestigjoze. Më datë 27-30 qershor  ekipi i Pro Prishtina pritet të jetë pjesëmarrës në turneun prestigjoz ‘’Shkodra Summer Cup’’.